För män om klimakteriet

Här är förklaringen till varför du inte känner igen henne.

Klimakteriet kommer inte pågå i en evighet, men kan vara nog så omvälvande under den begränsade tiden. Mest påverkar klimakteriet naturligtvis kvinnan själv och det underlättar mycket om hon kan få förståelse från de som står henne nära, att de har en insikt i vad som pågår.

Klimakteriet är inte en privat angelägenhet, det påverkar hela samhället, inte bara dig som man utan många andra som lever runt omkring henne i nära relationer.

Investera 45 minuter av din tid och lär dig mer, titta gärna tillsammans med henne om du tycker att det passar bra. 

Om kursen

Med tydliga förklaringar och glimten i ögat beskriver vi vad som egentligen händer med kvinnan under klimakteriet och vad du kan göra för att stötta och förstå.
Passar alla män som märkt att hon har förändrats, som känner en kvinna 40-60 år som partner, vän eller på annat sätt står henne nära.
Kursen är upplagd som inspelade föreläsningar i korta avsnitt tillsammans med instruerande bilder och fakta. Ett tips är att titta tillsammans med henne. Det kommer säkert leda till en intressant dialog er emellan.

Kursinnehåll

Louise Rudberg

Kost- och näringsrådgivare med funktionsmedicinsk inriktning. Expert på kvinnohälsa 40+, hormoner och klimakteriet.

Omdömen

5

Toppbetyg
 • 5 100%
 • 4
 • 3
 • 2
 • 1
Åsa Melin

Tänk om alla visste detta

Mycket välformulerad och lättbegriplig kurs som ger både den fysiologiska förklaringen till klimakteriet samtidigt som man förstår hur många aspekter det finns för det psykiska måendet. Mycket bra råd och tips för hur man kan stötta genom kunskap och förståelse. Snyggt!

6 days ago
Ilona Carlengård

5 av 5

Mycket informativ, lätt att förstå, härlig röst att lyssna på, med andra ord jättebra// Leffe

4 weeks ago

Pris

 • För män om klimakteriet
 • 299 SEK

  Här är förklaringen.

  Köp nu