Hormonrådgivare, kvinnan mitt i livet

Utbildningen för dig som vill lära både brett och djupt kring hormoner och livsstilsåtgärder för kvinnan 40+.


Kursen finns även som lärarledd version vid två kurstillfällen per år, med Louise Rudberg.
Nästa kursstart 18 och 21/10 kl 9-16

Om kursen

Kursen vänder sig till kvinnor mellan 40-60 som vill öka sin kunskap med både bredd och djup kring de hormonella förändringar som klimakteriet innebär.

Vi går igenom symtom och möjliga åtgärder genom de olika hormonella faserna, för- och nackdelar med hormonbehandling samt vilka olika alternativ som finns. Kursen innehåller dessutom övergripande kunskap kring hela livshjulet runt kvinnan, vad som är viktigt att känna till och vad man kan göra själv för att må så bra som möjligt.  Det omfattar även övergripande kunskap kring sköldkörteln och hur den påverkas av klimakteriet.  

Med den här kunskapen kan du känna dig betydligt tryggare genom din egen klimakterieprocess, förhoppningsvis få svar på många frågor. Du kan också ta in din nya kunskap som en extra kompetens i din redan befintliga verksamhet i hälsobranschen. Att kunna ge råd och förstå klimakteriebesvär efterfrågas mer och mer bland hälsocoacher. Det händer mycket i samhället kring klimakteriet nu och du gör ett utmärkt val att vara påläst och förstå vad det är som debatteras.

I slutet av kursen finns ett enklare prov i form av kryssfrågor. Efter godkänt resultat erhåller du diplom. Att skriva provet är valfritt.

Kursen omfattar drygt 90 avsnitt och tar omkring 20-30 timmar att fullfölja beroende på vilken kunskapsbakgrund du har.  Du har tillgång till kursen under ett år från registeringsdatum och kan repetera hur många gånger du vill under den perioden. Du kan också ta del av kursen via Zenler app i Appstore och Google Play.

Vill du hellre betala mot faktura eller swish, skicka mejl till:  info@louiserudberg.se.

Kursinnehåll

Louise Rudberg Rudberg

Kost- och näringsrådgivare med funktionsmedicinsk inriktning. Expert på kvinnohälsa 40+, hormoner och klimakteriet.

Omdömen

4.8

Toppbetyg
  • 5 75%
  • 4 25%
  • 3
  • 2
  • 1
Mia Woll Hedin

Jag är väldigt nöjd med kursen!

Har lärt mig väldigt mkt och fått mer kunskap än jag hade innan. Det som gör att jag inte sätter en 5:a är för att jag hade velat veta källan bakom vissa påstående och fakta för att själv kunna titta vidare.

1 month ago
Victoria Bengtsson

Intressant och lärorikt

Jätte bra kurs som jag kommer ha nytta av!

2 months ago
Emily Lövstrand

Mycket lärorikt

En bra upplagd kurs med mycket värdefull kunskap för mitt jobb som kostrådgivare. Pedagogiskt förklarat och enkelt att navigera på kursplattformen. Klimakteriet kommer bli så mycket lättare att förstå när det är min tur och jag är glad att jag unnat mig denna kurs!

3 months ago
Diana KÄLL

Intressant & lärande

Jag har i min takt tagit del av denna utbildning. Kurslitteraturen var avspänd och tydlig. Gillar verkligen hur kursen är utformad. Den var både utförlig och samtidigt enkel att ta till sig. Passade mig som heltidsarbetare ypperligt.

6 months ago

Pris

Betala hela beloppet på en gång

4995 SEK

  • Betalas med kontokort via Stripe

Köp nu

Delbetala på två månader

2 payments of

2498 SEK

per month

  • Dras automatiskt från ditt kontokort via Stripe

Köp nu

Delbetala på tre månader

3 payments of

1700 SEK

per month

  • Dras automatiskt från ditt kontokortt via Stripe

Köp nu

Vill du hellre betala mot faktura, kontakta supporten.