Hormonrådgivare, kvinnan mitt i livet

Utbildningen för dig som vill lära både brett och djupt kring hormoner och livsstilsåtgärder för kvinnan 40+.


Kursen finns även som lärarledd version vid två kurstillfällen per år, med Louise Rudberg.
Nästa kursstart hösten 2024

Om kursen

Kursen vänder sig till kvinnor mellan 40-60 som vill öka sin kunskap med både bredd och djup kring de hormonella förändringar som klimakteriet innebär.

Vi går igenom symtom och möjliga åtgärder genom de olika hormonella faserna, för- och nackdelar med hormonbehandling samt vilka olika alternativ som finns. Kursen innehåller dessutom övergripande kunskap kring hela livshjulet runt kvinnan, vad som är viktigt att känna till och vad man kan göra själv för att må så bra som möjligt.  Det omfattar även övergripande kunskap kring sköldkörteln och hur den påverkas av klimakteriet.  

Med den här kunskapen kan du känna dig betydligt tryggare genom din egen klimakterieprocess, förhoppningsvis få svar på många frågor. Du kan också ta in din nya kunskap som en extra kompetens i din redan befintliga verksamhet i hälsobranschen. Att kunna ge råd och förstå klimakteriebesvär efterfrågas mer och mer bland hälsocoacher. Det händer mycket i samhället kring klimakteriet nu och du gör ett utmärkt val att vara påläst och förstå vad det är som debatteras.

I slutet av kursen finns ett enklare prov i form av kryssfrågor. Efter godkänt resultat erhåller du diplom. Att skriva provet är valfritt.

Kursen omfattar drygt 90 avsnitt och tar omkring 20-30 timmar att fullfölja beroende på vilken kunskapsbakgrund du har.  Du har tillgång till kursen under ett år från registeringsdatum och kan repetera hur många gånger du vill under den perioden. Du kan också ta del av kursen via Zenler app i Appstore och Google Play.

Vill du hellre betala mot faktura eller swish, skicka mejl till:  info@louiserudberg.se.

Kursinnehåll

Louise Rudberg

Kost- och näringsrådgivare med funktionsmedicinsk inriktning. Expert på kvinnohälsa 40+, hormoner och klimakteriet.

Omdömen

5

Toppbetyg
 • 5 100%
 • 4
 • 3
 • 2
 • 1
Emily Lövstrand

Mycket lärorikt

En bra upplagd kurs med mycket värdefull kunskap för mitt jobb som kostrådgivare. Pedagogiskt förklarat och enkelt att navigera på kursplattformen. Klimakteriet kommer bli så mycket lättare att förstå när det är min tur och jag är glad att jag unnat mig denna kurs!

3 weeks ago
Diana KÄLL

Intressant & lärande

Jag har i min takt tagit del av denna utbildning. Kurslitteraturen var avspänd och tydlig. Gillar verkligen hur kursen är utformad. Den var både utförlig och samtidigt enkel att ta till sig. Passade mig som heltidsarbetare ypperligt.

3 months ago

Pris

 • Betala hela beloppet på en gång
 •  

  4995 SEK

   

  Betalas med kontokort via Stripe

  Köp nu
 • Delbetala på två månader
 • 2 payments of

  2498 SEK

  per month

  Dras automatiskt från ditt kontokort via Stripe

  Köp nu
 • Delbetala på tre månader
 • 3 payments of

  1700 SEK

  per month

  Dras automatiskt från ditt kontokortt via Stripe

  Köp nu

Vill du hellre betala mot faktura, kontakta supporten.